"Samen met uw partner komt u voor resultaten. De beste resultaten komen voort uit hard werken. Hard werken gaat u makkelijker af als er iemand oprecht naast u staat. Ik zal daar niet wijken."

Kennismaken

Als u zich aanmeldt voor relatietherapie is het eerste gesprek ter oriëntatie, kennismaking en advisering. Het gesprek duurt ca. een uur. We bespreken de reden voor uw hulpvraag, ik vertel iets over mijn werkwijze en ik geef u een advies. Ook bespreken we praktische zaken en u krijgt de gelegenheid vragen te stellen. U kunt na het gesprek zelf besluiten of we verder gaan.

Aan de slag

Als u samen met uw partner ervoor kiest om na het eerste gesprek verder te gaan, kunnen we starten met relatiegesprekken. Ik werk vanuit Emotionally Focused Therapy (EFT) waarin ik opgeleid en ervaren ben. Natuurlijk heb ik er oog voor dat wanneer er ook iets anders nodig is, ik dit bespreekbaar zal maken. Mijn interventies zijn evidence based en practice based vanwege de aangetoonde effectiviteit en doeltreffendheid ervan. 

Succesvol

Met een vertrouwde onderlinge samenwerking als basis, en de juiste interventiemethoden, kunt u datgene opdoen wat u nodig heeft: samen met uw partner uw resultaten behalen en uw doelen bereiken. Wellicht vindt u weer de verbinding die u lange tijd gemist heeft, of zijn de ruzies aanzienlijk verminderd waardoor er meer ruimte is voor ontspanning met elkaar. Met uw relatietherapeut zult u regelmatig evalueren hoe uw proces verloopt. Ook zal de relatietherapeut samen met u de tijd nemen om uw afronding met succesvolle resultaten goed vorm te geven zodat dit samen uw partner het zelfvertrouwen ten goede komt.

Neem contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek en om uw relatieproblemen aan te pakken.