"U komt voor resultaten. De beste resultaten komen voort uit hard werken. Hard werken gaat u makkelijker af als er iemand oprecht naast u staat. Ik zal daar niet wijken."

Kennismaken

Het eerste gesprek is ter oriëntatie, kennismaking en advisering. Het gesprek duurt ca. een uur. We bespreken de reden voor uw hulpvraag, ik vertel iets over mijn werkwijze en ik geef u een advies. Ook bespreken we praktische zaken en u krijgt de gelegenheid vragen te stellen. U kunt na het gesprek zelf besluiten of we verder gaan.

Aan de slag

Als u ervoor kiest om na het eerste gesprek verder te gaan, dan maken we een plan van aanpak met doelen. Ik kan diverse behandel- en coachinginterventies inzetten waarin ik opgeleid en ervaren ben. De keuze voor de interventies is afhankelijk van uw hulpvraag en de gewenste situatie waar u naartoe wilt werken. Mijn interventies zijn evidence based en practice based vanwege de aangetoonde effectiviteit en doeltreffendheid ervan. Interventies kunnen bijvoorbeeld komen uit Gedragstherapie, EMDR, Schematherapie, Provocatief Coaching, Oplossingsgerichte therapie, en eventueel het betrekken van een partner. We zullen dit toespitsen op uw situatie, persoonlijkheid en hulpvraag.

Succesvol

Met een vertrouwde samenwerking als basis, en de juiste interventiemethoden, kunt u datgene opdoen wat u nodig heeft: uw resultaten behalen en uw doelen bereiken. Met uw psycholoog zult u regelmatig evalueren hoe uw proces verloopt. Ook zal de psycholoog samen met u de tijd nemen om uw afronding met succesvolle resultaten goed vorm te geven zodat dit uw zelfvertrouwen ten goede komt.

Neem contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek en om uw probleem aan te pakken.