"U komt voor resultaten. De beste resultaten komen voort uit hard werken. Hard werken gaat u makkelijker af als er iemand oprecht naast u staat. Ik zal daar niet wijken."

De ‘R’ uit de naam R-Dynamics Consult verwijst naar de kernwaarden waar ik voor sta in het contact en de omgang met u.

Respect

Respect is een vorm van waardering en acceptatie. Ik respecteer u zoals u bent, zoals u levenservaringen heeft opgebouwd, zoals u situaties beleeft en zoals u zich gedraagt. Bij het bespreken daarvan ga ik een professioneel contact aan met als belangrijkste doel het verhelpen van uw klacht of probleem.

Recognition

Recognition staat voor de erkenning die u van mij krijgt voor uw klachten, problemen en uw persoonlijke situatie in het verleden en in het heden. Voorop staat dat u zich gehoord en gezien voelt, serieus genomen voelt.

Reliance

Reliance staat voor betrouwbaarheid. Door mijn opleiding en ruime werkervaring kunt u vertrouwen op mijn deskundigheid. Privacy en discretie staan bij mij hoog in het vaandel. U kunt mij laagdrempelig benaderen zonder inmenging van anderen. Het contact tussen u en mij rust op een basis van vertrouwen: ik ben transparant in mijn communicatie, in mijn visie op klachten, problemen en in mijn werkwijze. 

Voor een succesvol therapie- of coachingstraject horen deze drie kernwaarden in contact met uw psycholoog en coach op orde te zijn. Alleen dan kunnen therapie, coaching en interventies effectief zijn en is de kans groter dat u daadwerkelijk iets met de aangereikte inzichten, adviezen en handvatten gaat doen. En, dat u uiteindelijk resultaten en successen behaalt. Daar komt u voor.