"Samen met uw partner komt u voor resultaten. De beste resultaten komen voort uit hard werken. Hard werken gaat u makkelijker af als er iemand oprecht naast u staat. Ik zal daar niet wijken."

De ‘R’ uit de naam R-Dynamics Consult verwijst naar Relationship, waar mijn werk in de praktijk om draait. Daarom spreek ik over relationship-dynamics, omdat omgang met elkaar nou eenmaal niet statisch is en altijd onderhevig is aan gewenste en ongewenste veranderingen. Een mooie Japanse uitspraak is ''een vriendschap heeft geen waarde als het alleen het gemak moet dienen''. Werken aan een relatie kan dynamisch een uitdaging en moeilijk zijn, maar als het lukt, is het van onschatbare waarde.

Ik houd in mijn praktijk met relationship-dynamics een aantal belangrijke kernwaarden erop na, die betekenisvol zijn in het contact met u:

Respect

Respect is een vorm van waardering en acceptatie. Ik respecteer u zoals u bent, zoals u levenservaringen heeft opgebouwd, zoals u situaties beleeft en zoals u zich gedraagt. Bij het bespreken daarvan ga ik een professioneel contact aan met als belangrijkste doel het verhelpen van uw klacht of probleem.

Recognition

Recognition staat voor de erkenning die u van mij krijgt voor uw klachten, problemen en uw persoonlijke situatie in het verleden en in het heden. Voorop staat dat u zich gehoord en gezien voelt, serieus genomen voelt.

Reliance

Reliance staat voor betrouwbaarheid. Door mijn opleiding en ruime werkervaring kunt u vertrouwen op mijn deskundigheid. Privacy en discretie staan bij mij hoog in het vaandel. U kunt mij laagdrempelig benaderen zonder inmenging van anderen. Het contact tussen u en mij rust op een basis van vertrouwen: ik ben transparant in mijn communicatie, in mijn visie op uw problemen en in mijn werkwijze. 

Voor een succesvolle relatietherapie horen deze drie kernwaarden in contact met uw relatietherapeut op orde te zijn. Alleen dan is de kans groter dat u daadwerkelijk iets met de aangereikte inzichten, adviezen en handvatten gaat doen. En, dat u uiteindelijk resultaten en successen behaalt. Daar komt u voor.