Individuele therapie

De hulp die ik als GZ-psycholoog bied, is gericht op relatieproblemen. Soms kunnen relatieproblemen vanuit een individueel kader aangepakt worden. In de gesprekken die ik als psycholoog met u voer kunnen we relatieproblemen grondig verkennen en aanpakken, zodat uw leven er uiteindelijk weer uit ziet zoals ú dat graag wilt. Andere problemen kunnen ook een rol spelen, zoals depressie/angst, spanningen, burn-out, slaapproblemen, problemen met uw eigenwaarde of zelfbeeld, of problemen op het gebied van werk. Ik kan samen met u kijken naar wat er aan de hand is en een plan van aanpak opstellen. De therapie omvat interventies die hun effectiviteit en doeltreffendheid hebben bewezen. Als GZ-psycholoog ben ik opgeleid en ruim ervaren om de behandelinterventies op u aan te laten sluiten en die met zorg toe te passen. 

Individuele coaching

Individuele coaching richt zich tot mensen die aan zichzelf willen werken op het gebied van zingeving, zelfontplooiing of op een specifieker gebied, zoals werk en relaties. Wellicht zijn er bepaalde moeiijkheden die u ervaart op uw werk, of het kan zijn dat u in uw huidig dagelijks leven behoefte heeft om wat persoonlijke thema's helder op orde te stellen zodat u weer een gezonde koers kunt varen. Ik kan met u kijken hoe u stappen kunt ondernemen zodat u zich kunt bewegen naar de persoon zoals u het graag zou willen zien. Soms is het nodig om zaken uit het verleden aan te tikken om tot inzichten of begrip te komen, maar de focus blijft in het hier-en-nu. Als coach kan ik u met inzichten en concrete handvatten op weg helpen.

Wilt u gebruik maken van mijn diensten als relatietherapeut, psycholoog, coach in de vorm van therapie of coaching? Aarzel dan niet als u op zoek bent naar hulp of als u vragen heeft. Neem gerust en vrijblijvend even contact op.