Kosten & vergoeding

Het is voor relatietherapie soms mogelijk gebruik te maken van vergoeding door uw zorgverzekering (vanuit het basispakket of een aanvullend pakket). Het is afhankelijkheid van uw situatie waar daarin de mogelijkheden zijn. We kunnen dit in een oriënterend gesprek met elkaar bespreken en ik kan u daarover informeren.

Het is voor individuele therapie gericht op mentale klachten mogelijk een gedeeltelijke vergoeding vanuit het basispakket van uw zorgverzekering te krijgen. Hiervoor is het wenselijk om een verwijzing van uw huisarts af te geven. Het is soms ook mogelijk om bekostiging via uw werkgever te laten verlopen. In dat geval kan ik zo nodig een offerte op maat afgeven.

Indien u een eigen onderneming heeft, is het voor individuele coaching mogelijk de bekostiging via uw eigen onderneming te laten verlopen. Dergelijke kosten zijn dan fiscaal aftrekbaar.

Indien u dit wilt kunt u tevens gebruik maken van zelfbekostiging.

U kunt contact opnemen als u uitgebreider informatie wilt. Zo nodig kan ik u adviseren wat past bij uw situatie.

Privacy & Discretie

In mijn praktijk staat privacy hoog in het vaandel. Vanuit mijn beroepscode werk ik met een geheimhoudingsplicht. Wat u met mij bespreekt blijft onder ons. Zonder uw nadrukkelijke toestemming voer ik geen communicatie met derden (zoals huisartsen, familie, etc). Door de randvoorwaarden die ik creëer, staat een discrete aanpak voorop. 

Direct contact

Als u mijn hulp als relatietherapeut en psycholoog wilt inschakelen, kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen. U krijgt telefonisch of via de mail alleen contact met mij. Ik kan u vervolgens informeren over de verdere gang van zaken.