Kosten & vergoeding

Het is mogelijk gebruik te maken van vergoeding door uw zorgverzekering (vanuit het basispakket). Het is in dat geval wenselijk dat u een geldige verwijsbrief van de huisarts heeft.
Het is soms ook mogelijk om bekostiging via uw werkgever te laten verlopen. In dat geval kan ik zo nodig een offerte op maat afgeven.
Indien u een eigen onderneming heeft, is het mogelijk de bekostiging via uw eigen onderneming te laten verlopen. Dergelijke kosten zijn dan tevens fiscaal aftrekbaar.
Indien u dit wilt kunt u tevens gebruik maken van zelfbekostiging.

U kunt contact opnemen als u uitgebreider informatie wilt. Zo nodig kan ik u adviseren wat past bij uw situatie.

Privacy & Discretie

In mijn praktijk staat privacy hoog in het vaandel. Vanuit mijn beroepscode werk ik met een geheimhoudingsplicht. Wat u met mij bespreekt blijft onder ons. Zonder uw nadrukkelijke toestemming voer ik geen communicatie met derden (zoals huisartsen, familie, etc). Door de randvoorwaarden die ik creëer, staat een discrete aanpak voorop. 

Direct contact

Als u mijn hulp als psycholoog of coach wilt inschakelen, kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen. U krijgt telefonisch of via de mail alleen contact met mij, en niet eerst met iemand anders. Ik kan u vervolgens informeren over de verdere gang van zaken.